o nama dr zorica lazarevicd

“U vreme kada je moje samopouzdanje zbog itekako očiglednih poremećaja kože lica bilo na najnižoj lestvici ikada dr Zorica se pojavila kao pravo otkrovenje.

Tada ni slutila nisam da će moj prvi korak upoznavanja sa njom biti zapravo početak konačnog poboljšanja moje upale kože i celokupnog mentalnog zdravlja.

Nakon neuspelog dejstva,čak i kontraefekata mnogobrojnih farmaceutskih preparata koji su samo prolongirali moje oboljenje,spas sam pronašla u prirodnoj kozmetici ove čudotvorne žene.

Iako okružena ljudima kojima je drugo ime “instant” i uprkos samosvesti da će put biti dug,odlučila sam da verujem u dejstvo majke prirode.

Zaista,tako je i bilo.

Ali,to nisu bile 3 godine samo fizičkog lečenja. Naime,šoljice razgovora sa doktorkom pokazale su se kao umirujuće i blagotvorne za moje nemirno unutrašnje biće poljuljano brigama i strepnjama koje su bile čak i najveći toksini u mom telu.

I tako, naši razgovori trajali su satima i satima,duša se vremenom sve više otvarala, a lampica promene polako palila.

U čemu mi je doktorka pomogla?

 

U onoj stvari koje se svi mi, priznaćete, pomalo plašimo.

Da zavirim u svoju dušu, da se zagledam u sopstveni mrak,da udjem u mračnu prostoriju iz koje vreba strah i upalim svetlo i otkrijem da u njoj nema ničeg čega bi se trebalo plašitii.
Da pronadjem skrivenu lekciju u onome što mi se dešava, da se suočim sa svime čega se plašim,sa svim sumnjama u sebe i svoje sposobnosti i da shvatim da sve što mi se, naizgled loše dešava ne treba da vezujem za sopstvenu vrednost.

Bila je to najvažnija odluka u kojoj je dr Zorica bila inicijator da pritisnem prekidač i poverujem pre u svetlost negoli mrak.

Pitala sam se

“Kakvih li još sposobnosti ima ova multidisciplinarna žena, naizgled tako jednostavna, a tako složena?”

 

Tek treba govoriti o njoj kao stomatologu,koji kroz svoj rad sa pacijentima primenjuje tehnike mnogih drugih grana medicine koji su neophodni radi postizanja celokupnog efekta  boljitka.
Zatim svoje umirujuće dejstvo u trenucima ljudskih strahova isumnji.
I kao najvažnije sredstvo u njenoj ordinaciji-iskren OSMEH koji seli svaku brigu i unosi radost i vedrinu u monotonu svakodnevnicu.
Stoga,toplo preporučujem da se bez ikakve zadaške prepustite rukama ove divne žene kojoj je kvalitet života na prvom mestu.

Doktorka , HVALA  za sve!”

By Magdalena Jevdjić  28.februar 2019

NAŠ TIM

Dr Zorica Lazarević - stomatolog

Milica Miljković - zubni tehničar

GALERIJA SLIKA

ZAŠTO SMILE DENT

Svedoci smo činjenice da su retki pojedinci koji mogu reći da se ne boje odlaska kod zubara.

Sledom toga,zapitajte se da li idete redovno kod zubara na 6 meseci  ili pomoć stomatologa potražite samo kada zub boli pa nemate drugi izbor?

Razmislite u kojoj meri vaša loša iskustva sa stomatologom doprinose razvoju straha od zubara kod vaših mališana.

Predstavljamo vam jednostavno rešenje-pronaći odgovarajućeg stomatologa.

Danas pacijenti pored osnovne stomatološke usluge očekuju kompletan prijatan doživljaj tj. pozitivno iskustvo sa zubarom.

Zato stomatološka ordinacija Smile Dent Trstenik sa zadovoljstvom primenjuje model personalizacije.

To je najnoviji model prema kome se svakom pacijentu kao pojedincu pristupa na jedan unikatan način i pažljivo sagledava širok spektar njihovih potreba i zahteva.

Smile Dent će svojim mnogostrukim medicinskim pristupom vaše loše iskustvo pretočiti u dobro, a vi ćete vašim pravilnim izborom stomatologa učiniti ogromnu korist vašem opštem zdravlju koje je u neraskidivoj korelaciji sa zdravljem vaših zuba i desni.